İlk Aşk Napoli

02-11-2020 17:31
İlk Aşk Napoli
Kendi markama ait olan ilk modelimiz Napoli, sonunda elime ulaştı. Modeli kafamda tasarlarken gözlük çerçevesinde ve saplarında kullandığımız asetatlar bir cok rengi kullanarak  uyguladım ki kıyafet kombinlerimizde rahatlıkla kullanabilelim. İçerisindeki asetat renkleri ve detayları, bu gözlüğü taktığınız zaman güneş ışığıyla birlikte ciddi bir keyif verecektir. Dolayısıyla başka bir gözlük taktığınız zaman Napoli de aldığınız hazzı alamadığınızı fark edeceksiniz.
Napoli ismini bu gözlüğe vermemde ki sebep; Napoli şehri moda dünyasında renkli bir bölgedir. Tasarımcılarının hepsi tum iddali renkleri kullanarak kiyafetler tasarlarlar. Biraz renkli kiyafet ve takimlarla dolaşırsanız, Italya’da görüntünüze Napoli stili derler.
Bu gözlüğü tasarlarken asetat renklerindeki uyum ve renkliliğinden dolayı Napoli adını vermek istedim.
Son olarak şunu soyleyebilirim ki ,saplari farkli, ic sap rengi farkli ,gozluk ic cercevesi farkli, dis cercevesi farkli asetat renklerinden oluşan bu gözlüğü, uyum sağlayacak lenslerle buluşturmaya çalıştım. 
Ve  4,5 aylik surec sonunda koleksiyonun ilk modeli Napoli, 20 ayri renk seçeneği ile tek model olarak sizlerle buluştu. İnanılmaz heyecanlıyım.
Umarim sizler de benim kadar heyecanla Napoli’ye sahip olup kullanırsınız.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.